Wie is Dunaro?
Dunaro is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in bestemmingsplannen en juridisch advies op het gebied van ruimtelijke ordening.
Dit varieert van de projectleiding van bestemmingsplannen tot het opstellen, regelen en procedureel begeleiden van bestemmingsplannen en het opstellen van zienswijzen tegen een bestemmingsplan. Door jarenlange ervaring weten we wat er speelt op het vakgebied binnen een gemeentelijk apparaat.

Bij Dunaro staat u als klant centraal. Dus geen verkooppraatjes maar puur de inhoud, daar staan we voor. Door het ontbreken van een grote overhead kunnen we bovendien onze diensten tegen gunstige tarieven aanbieden.

Dunaro wordt geleid door David van Dun, planologisch-juridisch adviseur.
David van Dun beschikt over ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, zowel bij de overheid als bij adviesbureaus.

Door samenwerking met andere adviseurs zijn we in staat een breed pakket aan diensten aan te bieden. Uiteraard hoort daar een bestemmingsplan met objectgerichte kaart bij wat voldoet aan de laatste standaarden SVBP 2012. Verder kunt u denken aan stedenbouwkundige visies en de nodige onderzoeken voor ruimtelijke plannen.